Oxy Gain

A 4 leggyakoribb hiba, amit e-cigivel elkövethetsz

2016. január 07. - whdvic

Kicsit furcsán hangozhat a cím, hiszen mégis mit lehetne elrontani egy elektromos cigaretta szívásával? Pedig bizony vannak hibafaktorok, amik akár oda is vezethetnek, hogy az egész e-cigizést abbahagyjuk, és visszatérünk a hagyományos cigarettához. Hogy ezt a lépést elkerüljük, érdemes előre tudni, hogy mi az, amit el lehet rontani, és hogyan kerülhetők el ezek. Ha ezzel tisztában vagyunk, máris valószínűbb, hogy sikeres lesz az átszokás, és megszabadulhatunk egy egészségünket károsító szokástól.

 

20612625_l.jpg

Mit szoktak tehát sokan elrontani?

 

  1. Folyamatosan szívják az e-cigit. Az elektromos cigarettának nincs vége, nem fogy el, mint egy normál cigaretta. Őszintén, te tudod, hogy hány slukkal tudsz elszívni egy szál cigit? Figyelted valaha? Ugye, hogy nem. Na ez az, amiért sokan megfeledkeznek magukról, és képesek fél órán át folyamatosan pöfékelni. Ennek pedig az az eredménye, hogy azt gondolják, még rosszabb a helyzet, mert állandóan bagóznak. A megoldás az időlimit: egyszerre 5-7 percet használd az e-cigit, ennél tovább nem tart elszívni egy cigarettát!

  2. Ugyanúgy szívják, mint a hagyományos cigarettát. Ahhoz, hogy sikeresen állhassunk át elektromos cigire, tudnunk kell, hogy szívjuk: az e-cigit lassan és mélyen kell szívni, nagy slukkokkal. A hagyományos cigiből sokan kis slukkokat szívnak és gyakran. Így az e-cigi nem fogja hozni a várt élményt. Ismerni kell a technikát, amit persze idő megszokni, de ha sikerül, tényleg képes lesz az e-cigi helyettesíteni a hagyományost.

  3. Nem figyelnek az e-liquid cseréjére. Ez a hiba akár tönkre is teheti az elektromos cigarettát, de az íz se ugyanolyan már, ha nincs elég folyadék benne. Mindig figyelj a minimum jelzésre, és ne engedd az alá csökkenni a folyadékszintet!

  4. Lemerül az e-cigi. Elfelejtetted feltölteni az e-cigit, és a nap közepén lemerült. Töltő nincs nálad (miért nincs?), és sokkal egyszerűbb beugrani egy dohányboltba egy doboz cigiért, mint kibekkelni a nap végéig. A megoldás, hogy legyen nálad mindig töltő, de leginkább úgy figyelj az e-cigi akkuszintjére, mint a telefonodéra.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr458245838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása