Oxy Gain

5 hiba, amit elkövethetsz az e-cigi vásárlásakor

2016. január 21. - whdvic

Amikor elektromos cigarettát vásárolunk, fontos, hogy kellő körültekintéssel tegyük, mert csak így adhatjuk meg magunknak a legjobb esélyt a leszokásra. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen az e-cigi, amit szívunk. Mint mindenből, sajnos ebből is megjelentek a rosszabb minőségű, olcsóbb darabok. Az alacsony ár persze csábító lehet, de nem mindig takar jó minőséget, és fordítva is igaz: amit drágán adnak, nem biztos, hogy azért drága, mert annyira jó. Rengeteg egyéb szempontot figyelembe kell venni, ha nem akarjuk, hogy az elektromos cigarettánk kidobott pénz legyen.

 

29603344_l.jpg

 

Milyen hibákat is lehet elkövetni a vásárláskor?

 

  1. Nem ellenőrzött helyről szerezzük be az e-cigit. Nagyon fontos, hogy olyan helyről, olyan gyártótól szerezzük be az elektromos cigarettát, aminek jó neve van a piacon és megbízható. Ebből ugyanis már lehet következtetni a minőségre, hiszen nem véletlenül szereznek egyes márkák hírnevet, mások pedig nem. Az ismeretlen e-cigik általában nem számítanak jó választásnak.

  2. A külsőre megyünk. Egyesek számára kissé talán hihetetlennek tűnhet, de igaz: vannak emberek akiknek fontos, hogy néz ki az e-cigijük, olyannyira, hogy ezt a szempontot képesek bármi elé helyezni. Nem jó ötlet ránézésre választani, mindig tájékozódjunk arról, hogy mit tud a készülék.

  3. Nem hangoljuk össze a teljesítményt az igényeinkkel. Amikor e-cigit veszünk, a legfontosabb, amit át kell gondolni, hogy mennyit dohányoztunk, ugyanis ez alapján kell kiválasztani, hogy milyen teljesítményű e-cigire van szükség. Erős dohányosoknak erősebb e-cigi kell.

  4. Csak az árat nézzük. Könnyen beleszaladhatunk így abba, hogy alacsony áron veszünk egy gyengébb minőségű e-cigit, de akár az ellenkezőjébe is: olyan is van, hogy magas árral próbálják takarni a silány minőséget.

  5. Nem tájékozódunk. Ez a leggyakoribb hiba: sokan azt hiszik, csak vesznek valamilyen e-cigit és kész, aztán csalódnak. Tájékozódjunk, hogy el tudjuk dönteni, melyik a legmegfelelőbb számunkra, így biztos kielégíti majd e-cigink az igényeinket!

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr668283606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása