Oxy Gain

Hogyan térj át az e-cigire?

2015. április 16. - whdvic

Egyértelmű, hogy az elektromos cigaretta használata egy sokkal egészségesebb alternatívája a dohányzásnak, mint a hagyományos cigizés. Ennek ellenére sokan nem térnek át rá, vagy megpróbálják, de nem sikerül. Mi lehet ilyenkor a gond? Vajon hogyan lehet hatékonyan áttérni az e-cigire, és végleg felhagyni a valódi dohányzással?

Fejben dől el!

Mint minden, ez is elsősorban akarat kérdése, tehát fejben dől el. Ha előre eldöntöd, hogy neked az e-cigi nem tetszik, és nem lesz ugyanolyan, mint a rendes cigaretta, valószínűleg nem jársz majd sikerrel. Adj egy valódi esélyt a dolognak, és úgy próbáld ki az e-cigit, hogy háttérbe szorítod az előítéleteidet! Könnyen lehet, hogy kellemesen csalódsz, és jelentősen növeled az esélyeidet az e-cigire való áttérésre.

shutterstock_167016944_kicsi.jpg

Találd meg a megfelelő ízt!

Ha ízesített cigarettát szívtál korábban, könnyebb lesz az átállás, ha az e-cigid is ízesített. Minél inkább hasonlít az e-cigi íze a valódiéhoz, annál nagyobb az esély a sikerre, ezért ha például mentolos cigarettát szívtál, ne add alább, az e-cigid is legyen mentolos. Szerencsére elég sokféle e-cigi kapható, így biztosan megtalálod a neked megfelelő ízt!

Ne akarj egyik pillanatról a másikra átállni!

Vannak emberek, akik egyik napról a másikra le tudnak szokni a cigiről, és vannak, akik nem. Ugyanez a helyzet itt is. Van, akinek rögtön sikerül átállnia az elektromos cigire, másnak időre van szüksége hozzá. Fontos, hogy ne éld meg kudarcnak, ha néha-néha rágyújtasz egy hagyományos cigire. Adj magadnak időt, ne akarj egy csapásra átállni, mert ez nem biztos, hogy sikerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr267373254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

izetta 2015.04.16. 20:12:40

2011 decemberében a Kolosy tér egyik kis boltjában vettem három csomag gyenge Pall Mall-t, majd az OxyGain mintaboltjában egy dupla eGo készletet. nevében dohányos, ízében nem annyira nikotinos lével. Próbálkozásom kezdetén sűrűn, később ritkábban egy-egy szál cigarettát el-el szívtam, amikor megfolyt, kifogyott, lemerült. Szóval volt rá okom.... Aztán a három pakk elfogyott. Azóta egy szálat sem szívtam....
süti beállítások módosítása