Oxy Gain

Ezért jó alternatívája a dohányzásnak az e-cigi!

2016. február 07. - whdvic

 

Az elektromos cigaretta remek lehetőséget kínál mindazok számára, akik nem szeretnének lemondani a dohányzás örömeiről, de mérgezni sem akarják magukat. Az e-cigi ugyanis remekül képes azt az érzetet kelteni, mintha valódi cigarettát szívnánk, de nem kell tartanunk a káros mellékhatásoktól. Ez már önmagában egy elég erős érv amellett, hogy igyekezzünk elszakadni a füstölgő bűzrudaktól, és váltsunk valami másra. Ezen kívül azonban még számos pontban meg lehet fogalmazni, hogy miért jelent jó alternatívát az e-cigi a dohányzásra.

29069517_m.jpg

Ezért tudja az e-cigi helyettesíteni a dohányzást:

Mert a mai e-cigik mér valóban a dohányzáshoz hasonló élményt nyújtanak. Az első e-cigi próbálkozások még meglehetősen kezdetlegesek voltak a maiakhoz képest, és joggal mondták azt a felhasználók, hogy ezek nem elég jók ahhoz, hogy kiváltsák a cigarettát. Ma már azonban tényleg nagyon hasonló az élmény, így valóban nincs szükség az igazi cigarettára.

Mert ott szívod, ahol akarod. Oké, ez azért túlzás, mert bizonyos illemszabályokat be kell tartani az e-cigivel kapcsolatban is, de tény, hogy egyelőre sehonnan nincs konkrétan kitiltva. Ezzel szemben a hagyományos cigaretta már szinte csak otthon és az utcán szívható, de ha például nem dohányzóval élünk együtt, akkor otthon sem. Az e-cigivel ilyen problémánk biztosan nem lesz.

Nem kell lemondanod a rituálékról. A cigaretta elhagyásában a legnagyobb nehézség az szokott lenni, hogy a megszokott tevékenységek, amik adott esetben kötődnek a cigihez, továbbra is megmaradnak, így hamarabb kezd el hiányozni a dohányzás. Ha azonban e-cigit használunk, nem kell elhagyni a cigarettát a rituálékból, így nincs sóvárgás és kísértés, hogy megint füstölögni kezdjünk.

Mert nem károsítod vele mások egészségét. Az egyik legrosszabb dolog a dohányzásban, hogy nemcsak a saját egészségünket romboljuk vele, hanem a passzív dohányzás miatt a környezetünkben élőkét is. Az elektromos cigarettával azonban emiatt nem kell aggódni, egyáltalán nincs másokra káros hatással.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr958359006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása