Oxy Gain

Hasznos lehet az eldobható e-cigi!

2016. március 15. - whdvic

Az elektromos cigarettával kapcsolatban sokaknak az a problémája, hogy mindig figyelni kell, hogy fel van-e töltve a cigi, vagy vinni kell a töltőt, vigyázni kell, hogy ne fogyjon ki az e-liquid stb. Ez mind-mind olyan macera, ami a sima dohányzás során nincs jelen, hiszen csak azt kell észben tartani, hogy mennyi cigarettánk van, és ha kevés, venni kell másikat. Az előbb említett apróságok sok embert eltántorítanak az e-cigitől, úgy gondolják, szimplán dohányozni egyszerűbb. Nos, számukra lehet jó megoldás az eldobható e-cigi, illetve azoknak, akik ki akarják próbálni az eszközt, komolyabb beruházás nélkül.

16187316_m.jpg

 

Miért is jó tehát az eldobható e-cigi?

  • Tökéletes azoknak, akik ki akarják csak próbálni az elektromos cigarettát, hiszen nem kerül annyiba, mint a tartós változat. Ha az akku lemerült, vagy a patron kifogyott, ennyi volt, vége, lehet venni másikat – vagy éppen át lehet térni a tartós e-cigire. Sokkal jobb megoldás, mint megvenni egy drágább szettet, amit aztán nem is használunk, mert nem jött be.
  • Nem kell töltögetni. Egy eldobható elektromos cigaretta akkuját nem lehet tölteni, így nem kell azon aggódni, hogy mindig feltöltsük, legyen nálunk töltő, vagy éppen van-e konnektor a közelben. Egy dologra kell csak figyelni: mindig legyen nálunk másik, ha esetleg lemerülne az éppen aktuális. Pont úgy, mint a hagyományos cigaretta esetében.
  • Aki csak alkalomszerűen dohányzik, annak elég sokáig kitarthat az eldobható elektromos cigaretta, és viszonylag kis költséggel tudja magának biztosítani, hogy amikor kell e-cigi, akkor legyen.
  • Szabadon válogathatunk a különböző fajták közül, hiszen a termék szavatossága úgyis véges. Ha annyira nem jött be az, amelyiket megvásároltuk, legközelebb nyugodtan vehetünk más fajtát, nem dobtunk ki egy csomó pénzt az ablakon, hiszen akárcsak a hagyományos cigi, ez is el fog fogyni.
  • Használhatók hozzájuk a rendes e-cigikhez tartozó tokok, nyakba akasztók és egyéb kiegészítők, így praktikusan is hordhatjuk magunknál eldobható e-ciginket.


A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr448552736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása