Oxy Gain

Mit tudunk rosszul csinálni az e-cigi patronjával?

2015. november 24. - whdvic

Az elektromos cigaretta használata nagyon egyszerűnek tűnik, ennek ellenére elég sok ember követ el elemi hibákat ezzel kapcsolatban. Főleg a patron használatával szoktak gondok lenni. Mivel a legtöbben nem tudják, mit csinálnak rosszul, hajlamosak leírni az e-cigit, és inkább visszatérnek a hagyományosra. Pedig néhány tipikus hiba elkerülésével tökéletes dohányzásélményt nyújt az e-cigi. 

21820340_m.jpg

De mik is ezek a hibák?

  • Túl sok folyadékot töltesz a patronba. 

Ettől az e-ciginek rossz íze lesz, ami természetesen elég sokat képes rontani az élményen. Mindig csak a maximum jelzésig töltsd a patron, ha túlcsordul, egy nedvszívó anyaggal itasd ki belőle a fölösleget.

  • Türelmetlen vagy.

Miután feltöltötted a patront, kell egy kis idő, hogy a kanóc felszívja a folyadékot a fűtőszálhoz. A ciginek így semmi íze nem lesz, amire egyébként elég sokan panaszkodnak. Mindig várjunk egy kicsit, mielőtt használni kezdjük a frissen feltöltött e-cigit.

  • Túl nagyokat szívsz.

Szintén az ízélmény rovására mehet, ha túl nagyokat szívsz az e-cigibe. Igen, valóban mélyebbeket kell beleszívni, mint a hagyományosba, azonban ezt is túlzásba lehet vinni. Bizonyos akkumulátorok 10 másodpercnél letiltanak, azonban vannak, amik nem. Ennél hosszabb ideig ne szívjuk az e-cigit egyszerre.

  • Hagyod kiszáradni a patront.

Mindig figyelj oda, hogy kellő mennyiségű folyadék legyen a patronban! Ha túl alacsony a folyadék szintje, a patron megéghet, amitől szintén rossz íze lesz az e-ciginek.

  • Túl erősen csavarod össze.

Semmi szükség az erőlködésre, az elektromos cigaretta egyes darabjait mindig óvatosan csavard össze. Nyilván meg kell kissé húzni a csavarozáskor, azonban nem kell ehhez nagy erőt kifejteni.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr658069656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása