Oxy Gain

Hogyan válassz e-cigit?

2016. január 11. - whdvic

Az elektromos cigaretták piacán számtalan termék található, ami egyrészt jó, mert mindenki megtalálhatja a maga számára leginkább megfelelő e-cigit, másrészt viszont megnehezíti a választást. Aki még soha életében nem használt ilyet, annak nincs könnyű dolga, mikor el kell döntenie, milyen e-cigit vásároljon. Nyilván senki se szeretne mellényúlni, hiszen egy e-cigi, ha jó minőségű, nem éppen olcsó, még ha az árát hamar vissza is hozza.

Néhány alapvető szempont átgondolásával azonban minimalizálható a tévedés esélye.

 20427776_l.jpg

  1. Mennyit dohányzom? Ez a legfontosabb kérdés. Minden e-cigit hagyni kell egy kicsit pihenni két „rágyújtás” között, de egy láncdohányos nyilván nem tud sokat várni. Aki sokat cigizik, annak az sem utolsó szempont, hogy egy patron sokáig bírja, illetve viszonylag olcsón lehessen új patronhoz jutni.

  2. Fontos-e a design? Van, akinek igenis fontos, hogy ne csak az érzés hasonlítson a dohányzásra, de az e-cigi úgy is nézzen ki, mint a valódi. Ilyen esetben érdemes az igazi cigarettára minél jobban hasonlító e-cigit vásárolni.

  3. Milyen ízű legyen? A valódi cigaretták között is találunk különböző ízesítésűeket, nincs ez másképp az e-cigiknél sem. Ha például a mentolos cigit szeretjük, érdemes az elektromos változatból is ilyet keresni, így jobban hasonlít majd az élmény a valódi cigarettázásra.

  4. Milyen formátumú cigarettát szívunk? Cigiből különböző méretűek léteznek, eltérő vastagságú és formátumú darabok. Ahhoz, hogy az igazi cigarettázás élményét élhessük át, igyekezzünk olyat választani, ami leginkább hasonlít ahhoz a cigihez, amit szívtunk. Ha például a vékonyat szerettük, olyat vegyünk e-cigiből is.

  5. Mennyit szeretnénk spórolni? Ez sem egy utolsó szempont, tekintve, hogy sokan azért próbálnak áttérni az elektromos cigarettára, mert az olcsóbb. Vannak olyan patronok, melyek használata gazdaságosabb, ebben az esetben érdemes ezeket alaposan megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr338262084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása