Oxy Gain

E-cigiből is létezik eldobható változat!

2015. október 10. - whdvic

 

Az elektromos cigarettával kapcsolatban sokaknak az a problémája, hogy mindig figyelni kell, hogy fel van-e töltve a cigi, vagy vinni kell a töltőt, vigyázni kell, hogy ne fogyjon ki az e-liquid stb. Ez mind-mind olyan macera, ami a sima dohányzás során nincs jelen, hiszen csak azt kell észben tartani, hogy mennyi cigarettánk van, és ha kevés, venni kell másikat. Az előbb említett apróságok sok embert eltántorítanak az e-cigitől, úgy gondolják, szimplán dohányozni egyszerűbb. Nos, számukra lehet jó megoldás az eldobható e-cigi, illetve azoknak, akik ki akarják próbálni az eszközt, komolyabb beruházás nélkül.

shutterstock_160145054.jpg

Miért is jó tehát az eldobható e-cigi?

Tökéletes azoknak, akik ki akarják csak próbálni az elektromos cigarettát, hiszen nem kerül annyiba, mint a tartós változat. Ha az akku lemerült, vagy a patron kifogyott, ennyi volt, vége, lehet venni másikat – vagy éppen át lehet térni a tartós e-cigire. Sokkal jobb megoldás, mint megvenni egy drágább szettet, amit aztán nem is használunk, mert nem jött be.

Nem kell töltögetni. Egy eldobható elektromos cigaretta akkuját nem lehet tölteni, így nem kell azon aggódni, hogy mindig feltöltsük, legyen nálunk töltő, vagy éppen van-e konnektor a közelben. Egy dologra kell csak figyelni: mindig legyen nálunk másik, ha esetleg lemerülne az éppen aktuális. Pont úgy, mint a hagyományos cigaretta esetében.

Aki csak alkalomszerűen dohányzik, annak elég sokáig kitarthat az eldobható elektromos cigaretta, és viszonylag kis költséggel tudja magának biztosítani, hogy amikor kell e-cigi, akkor legyen.

Szabadon válogathatunk a különböző fajták közül, hiszen a termék szavatossága úgyis véges. Ha annyira nem jött be az, amelyiket megvásároltuk, legközelebb nyugodtan vehetünk más fajtát, nem dobtunk ki egy csomó pénzt az ablakon, hiszen akárcsak a hagyományos cigi, ez is el fog fogyni.

Használhatók hozzájuk a rendes e-cigikhez tartozó tokok, nyakba akasztók és egyéb kiegészítők, így praktikusan is hordhatjuk magunknál eldobható e-ciginket.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr437951906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása