Oxy Gain

Mitől is jobb az e-cigi?

2015. szeptember 11. - whdvic

Az elektromos cigiről mindenki tudja, hogy van, és azt is, hogy jóval kevésbé egészségtelen, mint a hagyományos. Ennek köszönhetően egyre többen szívják, de még mindig nem mindenki.

Sok dohányost sajnos visszatartanak a tévhitek, amik terjengnek az e-cigiről, ezek miatt ugyanis jó néhányan úgy látják, semmi értelme átszokni arra. Pedig lenne, mégpedig az, hogy nem károsítjuk annyira az egészségünket, mint a hagyományos cigarettával. Azonban még ezen kívül is rengeteg dolgot lehetne felsorolni, amiben jobb az e-cigi.

 

 

 

Összeszedtük az 5 legjobb szempontot, amiben az e-cigi a nyerő!

 

  1. Nem büdös. Bár a dohányosok egy idő után már nem érzik, a cigarettafüst bizony mindenüket áthatja, ez a szag pedig elég kellemetlen a többi embernek. Mivel az e-cigi esetében nincs égetés, nem keletkezik valódi füst, csupán pára, ami viszont teljesen szagtalan, így ez a probléma e-cigi esetében nem áll fenn.

    shutterstock_42925504.jpg

  2. Nem károsítja a környezetünkben élők egészségét. A passzív dohányzás veszélyeiről mindannyian rengeteget hallhattunk már, nem is véletlenül: sokan szenvednek dohányzással összefüggésbe hozható betegségben úgy, hogy ők maguk nem is dohányoztak soha. Az e-cigi egyáltalán nincs negatív hatással a körülöttünk élők egészségére.

  3. Olcsóbb. Egy doboz cigi mostanában átlagosan 1000 forint körül mozog. Aki naponta elszív egy dobozzal, az napi szinten ennyit költ rá, ami egy hónapban körülbelül 30 ezer. Ezzel szemben egy e-liquid ára 2000-3000 forint körül van, és 5-6 doboz ciginek megfelelő mennyiségben slukkolhatunk belőle.

  4. Megszűnik a köhögés. Ha elkezdjük használni az e-cigit, elég hamar feltűnhet, hogy a korábbi krónikus köhögés megszűnik. Ez azért van, mert az e-cigi nem tartalmaz olyan anyagokat, melyek károsítják a tüdőt.

  5. Nagyobb az ízválaszték. Bár a hagyományos cigarettából is rengetegféle kapható, az e-cigi ízválasztéka utolérhetetlen. Mentolos, gyümölcsös, nikotinos és mentes egyaránt kapható, különféle verziókban, így mindenki megtalálhatja azt, ami a leginkább megfelel a számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr567777656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása