Oxy Gain

E-cigarettával is stílusosan!

2015. június 04. - whdvic

Az emberek többsége igen nagy figyelmet fordít a megjelenésére a mindennapokban, és bizony a részletek sem maradhatnak ki ebből a körből. Figyelünk arra, hogy milyen kiegészítőket viselünk, milyen a körmünk, a hajunk, a sminkünk – miért ne figyelnénk arra is, hogy milyen az elektromos cigarettánk? Bizony, ezekből is többféle kapható, és nem csak az ízt, illetve a formavilágot illetően, hanem a megjelenést is. Ennek megfelelően különböző színű e-cigaretták közül válogathatunk, sőt, matricákkal is dekorálhatjuk e-ciginket, hogy tényleg a stílusunknak megfelelő, esztétikus darabot tudhassunk magunkénak.

Milyen színű az e-cigid?

 

Elektromos cigarettádat többféle színben rendelheted meg, hogy minden helyzetben passzolhasson az öltözékedhez, illetve a kedvenc színedben pompázhasson. Ezt még tovább variálhatod azzal, hogy szipkát is többféle színben kaphatsz hozzá, így jobban tudod variálni. Ha például van egy rózsaszín e-cigid, jól mutathat hozzá egy lila szipka, de akár egy sárgával is feldobhatod – a határ a csillagos ég! Ki mondta, hogy egy elektromos cigarettának muszáj unalmasan kinéznie?

 

Matricák az akkumulátorra

 

Az elektromos cigaretta kinézetét azzal is feldobhatod, hogy az akkumulátorra matricákat ragasztasz. Na persze nem kell ehhez keresgélni a megfelelő méretű matricát, ugyanis már lehet kapni direkt az e-cigire való darabokat. Természetesen itt is igaz, hogy különböző minták közül választhatsz, így garantáltan megtalálod majd azt, ami a leginkább passzol a stílusodhoz. Vicces, ijesztő, esetleg kifejezetten dekoratív minták is rendelkezésedre állnak!

 

ego_mask_akkuval.jpg

 

Milyen nyakpánton hordod?

 

Az elektromos cigarettákhoz nyakpántot is lehet kapni, amire akasztva mindig kéznél van. A nyakpánt is lehet különböző színű és mintás, így ebből is megtalálhatod a neked valót. Váltogathatod aszerint is, hogy éppen milyen színű ruhákat viselsz, így a nyakpánt is kiváló kiegészítője lesz az öltözékednek.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr367514380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása