Oxy Gain

Öt ok, hogy miért jobb az elektromos cigi

2015. március 25. - whdvic

Néhány éve kezdtek elterjedni az elektromos cigaretták azzal a céllal, hogy kiváltsák a valóban mérgező, büdös, füstölő cigiket. Egyértelműen az elektromos cigi mellett szól, hogy nem káros, vagy legalábbis nem olyan mértékben, mint az igazi, ennek ellenére sokan nem hajlandók még csak kipróbálni sem, ragaszkodnak a bagózáshoz. Pedig az e-cigi sok szempontból jobb, az alábbiakban összeszedtük, hogy miért is.

  • Olcsóbb. A hagyományos cigaretta ára meredeken megy föl mostanában, ami sokaknak okoz problémát, és alternatív megoldásokat keresnek, mint például a sodort cigi, esetleg silányabb minőségű cigarettára váltanak, ami az egészség szempontjából sokszor még rosszabb. Az elektromos cigarettáért egyszer kell kifizetni néhány ezer forintot, utána azonban jóval olcsóbban utántölthető, mint amennyibe egy doboz (19 szál!) cigaretta kerülne.

  • Nem mérgez. Sajnos kevés dohányost lehet meggyőzni, hogy a saját egészsége érdekében szokjon le a cigarettáról, sokan helyezik előtérbe a káros élvezetet. Az elektromos cigi nagy előnye, hogy megmarad a dohányzás élménye, ugyanakkor nem károsítja az egészségünket – a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad!
    fust.jpg
  • Nincs passzív dohányzás. Sok dohányosnak okoz gondot, hogy a környezetében a nemdohányzók vannak túlsúlyban, akik a passzív dohányzásra panaszkodnak (teljesen jogosan). Ahelyett, hogy elbújva, elvonulva hódolnánk szenvedélyünknek, választhatjuk az elektromos cigarettát is, aminek nem káros a kiáramló „füstje” (ami voltaképpen csak pára), így ez a gond megszűnik.

  • Nem büdös. A cigiellenesek legfőbb kifogása, hogy a cigaretta büdös, amiben kétségtelenül igazuk van. A dohányosok ezt általában nem érzik, mert megszokják, mások számára azonban ettől még kellemetlen szagot árasztanak. Az elektromos cigaretta nem büdös, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy másoknak kellemetlen lesz a társaságunk.

  • Nem veszi el az élményt. Sok dohányos azért nem akarja még csak kipróbálni sem az elektromos cigarettát, mert azt állítják, hogy köze nincs az élménynek a valódi dohányzáshoz. Nos, ez a silányabb minőségű elektromos cigik esetében igaz is, de ha rászánjuk a pénzt, hogy megfelelőt vásároljunk, gyorsan rájöhetünk, hogy ez a kifogás nem állja meg a helyét.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr887293611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása