Oxy Gain

Ne akarjuk magunk szerelni az elektromos cigarettát!

2015. július 19. - whdvic

Mint minden elektromos eszköz, az e-cigarettánk is meghibásodhat időnként, még akkor is, ha nagyon ügyeltünk arra, hogy minőségi darabok közül válasszunk.

A lehető legrosszabb ötlet, ha ilyen esetekben elkezdjük magunk szerelgetni az e-cigarettát, ugyanis ha nem értünk hozzá, könnyen okozhatunk még nagyobb kárt. Érdemes inkább kihasználni a garanciát, és szakértő segítséget kérni. Persze mielőtt ezt megtesszük, azért néhány alap dolgot megpróbálhatunk, hátha nem is magával az e-cigivel van a baj. Komolyabb javítgatásba viszont inkább ne kezdjük bele, hacsak nem értünk az ilyen holmik szereléséhez.

 

shutterstock_251226760.jpg

 

Mi az, amit megpróbálhatunk?

 

  • Tisztítás. Szedjük szét az e-cigit, amennyire csak lehet, és próbáljuk meg jó alaposan megtisztítani minden egyes alkatrészét. Vigyázat, nem szabad az elektromos cigarettát úgy összerakni, hogy még nedves! Mindenképpen várjuk meg, míg az alkatrészek teljesen megszáradnak, esetleg egy papírtörlővel töröljük át őket, hogy biztosra mehessünk.

     

  • Akkumulátor cseréje. Ha van okunk azt feltételezni, hogy nem működik az elektromos cigarettánk akkumulátora, próbáljuk meg, hogy másikat veszünk és kicseréljük. Legtöbbször egyébként ez a probléma, ezért valóban megér egy próbát, mielőtt azonban veszünk egy új akksit, győződjünk meg róla, hogy tényleg ez a gond!

     

  • Biztos fel van töltve? Ez nagyon banálisnak tűnhet, de elég gyakran fordul elő, hogy csak azt hiszi az ember, hogy fel van töltve az e-cigije, aztán nem érti, hogy miért nem működik. Mindenképpen töltsük egy ideig, mielőtt kijelentjük, hogy a készülék meghibásodott, hátha rosszul emlékszünk, és nem töltöttük fel, csak akartuk!

 

Ha szétszereljük, elveszhet a garancia

 

Fontos tudni, hogy ha a saját szakállunkra elkezdjük szerelni, javítgatni az e-cigit, és még jobban elrontjuk, elveszíthetjük a garanciát! Éppen ezért ne próbálkozzunk ezzel, ha még garanciás a készülék, vigyük be inkább a szervizbe, ahol megszerelik, ha pedig ez nem lehetséges, kicserélik.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr477637596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása