Oxy Gain

Ezért ne vegyél akárhonnan e-cigit

2015. július 15. - whdvic

 

Elektromos cigarettát már szinte mindenhol kaphatunk, akár úgy is, hogy nem is vesszük a fáradságot, hogy végignézzük az üzletek kínálatát. Csak beírjuk a böngésző keresőjébe az elektromos cigaretta szavakat, és máris ezer lehetőség közül válogathatunk. De vajon honnan tudhatjuk, hogy ezek tényleg jó minőségűek?

Sajnos elég sokan használják ki, hogy az e-cigi egyre népszerűbb az emberek körében, és ennek megfelelően elszaporodtak a kevésbé színvonalas darabok belőle. Előfordulhat, hogy ránézésre is ki lehet szűrni, melyek rosszabb minőségű, de ez sajnos nem mindig igaz. 

shutterstock_237371161.jpg

Összeszedtük, mi lehet a baj, ha ellenőrizetlen helyről vásárolsz e-cigit!

Ki tudja, mi van benne. Ez elég ijesztően hangzik, de sajnos valós veszély, hogy senki se tudja pontosan, mi van ezekben a ki tudja, honnan származó e-cigarettákban. Míg egy jó minőségűről tudjuk, hogy nem tartalmaz kimondottan káros anyagot, ezeknél nem lehetünk benne biztosak.

Sok esetben nem strapabírók. Nem egy olyat láthattunk már, hogy a táskában hordott e-cigit darabokban halászta elő a tulajdonosa: eltört, vagy éppen csak szétesett a nem teljesen illeszkedő darabok miatt. Persze eleve tokban javasoljuk hordani az e-cigarettát, de az is fontos, hogy jól legyen összerakva, akár zsebben is tárolható legyen.

Nincs garancia. Ezekre a termékekre a legtöbb esetben nincs garancia, ami már minőség szempontjából is igen árulkodó. Ha ilyet vásároltunk, és valami probléma adódik vele, nem fogjuk tudni kicseréltetni, vagy garanciálisan megszereltetni, marad az, hogy újat veszünk helyette.

Hol fogsz e-liquidet venni? Egy aluljáróban talált mindenes üzletben vásárolt e-cigi esetében ez teljesen jogos kérdés! Lehet, hogy a következő alkalommal már nem is lesz ilyen termékük, márpedig az e-cigiben lévő e-liquid meglehetősen véges, nem fog örökké tartani! Ebből a szempontból is érdemes a megbízható márkáknál maradni.

Nincs szerviz. Bizony, szervizeltetni csak a márkásabb darabokat tudod vannak kevésbé márkás termékeink is, de ezekre is vállalunk garanciát, főleg garanciálisan. Egy teljesen ismeretlen helyről származó e-cigit nem biztos, hogy meg fogsz tudni javíttatni, ha gond van vele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr17629784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása