Oxy Gain

Praktikus kiegészítők e-cigihez

2015. június 03. - whdvic

Aki éveken át a hagyományos cigaretta rabja volt, az megszokhatta, hogy vannak bizonyos állandó kiegészítők, melyek könnyebbé teszik a cigaretta tárolását, használatát. Ilyen például, hogy eleve egy dobozban vásárolhatjuk meg a cigit, amit csak bedobunk a táskánkba, vagy elsüllyesztünk a zsebünkben. De ilyen kiegészítő az öngyújtó is, amivel könnyebben rágyújthatunk akár szeles időben is, mintha a gyufával próbálkoznánk. Nos, az e-cigihez is kaphatunk ilyen járulékos elemeket, amik igen egyszerűvé és praktikussá teszik a használatát.

Mit szerezz be az e-cigidhez?

 

  • Tok. Amire mindenképpen szükséged lesz, az egy tok. Ha ugyanis az e-cigarettádat csak úgy bedobod a táskádba, jobb esetben csak be fog koszolódni igen gyorsan, rosszabb esetben azonban akár el is törhet, tönkremehet. Ezt nyilván te magad sem szeretnéd, így egy tokot mindenképpen szerezz be, amiben tárolod.

    ecigi_tok.jpg

  • Nyakpánt. Ha szeretnéd, hogy e-cigid mindig kéznél legyen, és ne kelljen a táskádat, vagy éppen a zsebeidet feltúrni ahhoz, hogy megtaláld, a nyakpánt ideális választás lehet a számodra. Különböző mintákkal kapható, így biztosan megtalálod majd a számodra leginkább megfelelő pántot.

  • Asztali tartó. Ha sokat használod zárt térben, például az íróasztalodnál az irodádban, esetleg otthon, a számítógép előtt, szükséged lehet egy praktikus asztali tartóra is. Így nem lökheted le véletlenül az asztalról, amivel máris sokat tettél azért, hogy megóvd a fölösleges károktól.

  • Töltők. Természetesen alap, hogy az elektromos cigarettához jár töltő. Azonban azt te tudod a legjobban, hogy hol, illetve hogyan használod az e-cigidet, ezzel együtt pedig azt is, hogy milyen töltőre van szükséged. Ha sokat vezetsz, szükséged lehet autós töltőre, ha időd nagy részét a számítógép előtt töltöd, USB-s töltőt válassz!

  • Szipkák. Nem vagyunk egyformák, ezért nyilván nem mindegy, milyen az e-cigi vége, amit a szánkba veszünk. Többféle szipka közül választhatsz mind szín, mind forma tekintetében – találd meg a számodra megfelelőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr147514364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása