Oxy Gain

Hogyan kezdj neki az e-cigizésnek?

2015. november 16. - whdvic

 

Az elektromos cigaretta lehetősége sokakat érdekelhet, hiszen ez egy jóval kevésbé egészségtelen alternatívája a dohányzásnak, és természetes, hogy ha lehet, inkább megóvnánk az egészségünket. Az átállás azonban nem feltétlenül könnyű, aminek egyik oka éppen az, ami egyúttal annyira jó is az e-cigiben: hogy hatalmas a választék. Egy tapasztalt e-cigis örömmel válogathat a sokféle e-liquid és készülék között, azonban az, aki csak most állna át az elektromos cigarettára, könnyen zavarba jöhet, jó eséllyel fogalma sem lesz, hogy milyen készletet válasszon, melyik fog számára leginkább megfelelni. Éppen ezért, az alábbiakban abban próbálunk segíteni, hogyan érdemes az e-cigizésnek nekikezdeni.

24346344_m.jpg

Tudd, hogy mit akarsz!

Fontos, hogy gondold át, mit vársz az e-cigitől. Nyilván azt, hogy a lehető legjobban adja vissza a dohányzás élményét. Hogy ezt elérhesd, az első, amit meg kell fogalmaznod, az az, hogy mit szeretsz a hagyományos cigarettában, amit szívsz. Ha ezeket sorra veszed, valószínűleg már tudni fogod, mit keress: lesz elképzelésed arról, hogy milyen erősségű, milyen teljesítményű e-cigit válassz, és arról is, hogy milyen legyen az e-liquid. Érdekes lehet még a nikotintartalom kérdése, ugyanis e-liquidből nikotinos és nikotinmentes is a rendelkezésedre áll. Ha nem vagy benne biztos, hogy bírod nikotin nélkül, vagy éppen nagyon erős cigit szívtál, érdemes lehet először nikotinosat választani, és fokozatosan csökkenteni a nikotinmennyiséget, míg végül el tudod hagyni teljesen.

 

Mit vehetsz még figyelembe?

Amikor e-cigit választasz, a fentieken kívül még el kell döntened, hogy milyen legyen kívül az e-cigi. Ennek azért van jelentősége, mert egyrészt nem mindegy, milyen az e-cigi fogása, másrészt van, akinek a vizuális élmény is fontos, hogy át tudjon állni. Vannak olyan e-cigik, amik igencsak hasonlítanak egy normál cigarettára, még világít is a végük, ha megszívjuk őket, ugyanakkor olyanok is akadnak, amik jobban hasonlítanak egy golyóstollra. Mindezeken felül esztétikai szempontokat is figyelembe vehetünk, mert nagyon sokféle e-cigi van, mind méret, szín, mind pedig forma tekintetében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr668069566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása