Oxy Gain

Ezért nem éri meg az olcsó e-cigi

2015. november 13. - whdvic

 Az elektromos cigaretták árát tekintve elég nagy a különbség az egyes fajták között. Vannak 10 ezer forint környékén mozgó darabok, de olyanos is, amik ennél drágábbak, vagy éppen ellenkezőleg, 1-2 ezer forintért elérhetők. Nyilvánvaló, hogy ezek között kell lennie valamilyen különbségnek, és természetesen van is: a minőség. Az olcsó, silány minőségű e-cigik sokszor megközelítőleg sem nyújtják azt az élményt, amit a jobbak, de nem csak emiatt nem éri meg használni őket.

16186994_m.jpg

Miért is ne vegyünk olcsó e-cigit?

Mert eltántoríthat az e-cigitől. Némelyik silány minőségű e-ciginek kifejezetten borzalmas az íze. Nos, aki nem akar sokat áldozni az átállásra, és ilyesmivel próbálkozik, az jó eséllyel csalódni fog, és visszatér a hagyományos cigihez azzal a véleménnyel, hogy az e-cigi rossz. Holott nem az, csak nem jót próbált ki.

Könnyen lehet az olcsóból drága. Ezek az 1-2 ezer forintos e-cigik nem éppen a magas élettartamukról híresek. Még ha úgy is döntünk, hogy ez megfelel nekünk hagyományos cigaretta helyett, valószínűleg hamar be fogja mondani az unalmast, és vásárolhatunk újabbat. Így elég hamar eljutunk odáig, hogy többet költünk, mintha eleve egy jobbat vettünk volna.

Mert erről tényleg nem tudjuk, hogy mi van benne. Ezt általában szokták az e-cigire mondani, valójában azonban csak az ilyen névtelen, olcsó darabokra igaz, hogy nem tudhatjuk, mi van benne valójában. Nem érdemes ebből a szempontból kockáztatni, inkább vegyünk egy jobbat.

Nehéz hozzá alkatrészt szerezni. Egy márkás e-cigihez könnyen vehetünk mindenféle alkatrészt, vagy más tartozékokat, kiegészítőket. Egy névtelen e-cigi esetében ez eléggé nehézkes lesz, így bármi probléma lép fel, gyakorlatilag biztos, hogy vásárolhatunk egy új e-cigit.

Nincs garancia. A garancia egyrészt azért fontos, hogy javítsák az esetleges hibákat, másrészt sokat elárul arról, hogy a gyártó mennyire bízik a terméke minőségében. Ha nincs garancia, valószínűleg semennyire.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr258069522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása