Oxy Gain

Töltsd bárhol, bármikor az e-cigit!

2015. augusztus 17. - whdvic

Ha kicsit jobban belegondolunk, rájöhetünk, hogy manapság rengeteg olyan eszközt használunk, ami akkumulátorral működik. Mobiltelefon, tablet, notebook, netbook, laptop, a sor szinte végtelen.

Természetesnek vesszük, hogy szinte bárhol, bármikor fel tudjuk ezeket tölteni, ám ennek ellenére is kerülhetünk néha olyan helyzetbe, hogy nem találunk szabad áramforrást. Ilyenkor jön jól egy power bank, vagyis hordozható akkumulátor töltő, amivel akkor is fel tudjuk tölteni az akksikat, ha éppen nem áll rendelkezésre konnektor. És ha minden akkumulátoros eszközhöz van ilyen, miért éppen az e-cigihez ne lenne?

 

Nincs több konnektorkeresés

 

shutterstock_264174755.jpg

 

Aki volt már dohányos, az tudja, milyen idegesítő, amikor elfogyott a cigaretta, és nem tudunk rágyújtani, pedig nagyon szeretnénk. Még rosszabb, ha éppen van nálunk cigi, de otthon felejtettük az öngyújtót, és éppen sehonnan sem tudunk szerezni, még kölcsön kérni sem. Na, valami ehhez hasonló érzés az is, amikor nálunk van az elektromos cigarettánk, de nem tudjuk használni, mert lemerült az akksija. Hogy ilyen kellemetlenség ne érhessen, jól tesszük, ha beruházunk egy olyan power bankre, ami elektromos cigaretta töltésére is alkalmas. Az eszközzel ráadásul több legyet ütünk egy csapásra: amellett, hogy feltölthetjük az e-ciginket, egyéb készülékeinknek is adhatunk némi plusz energiát!

 

Mit tud egy univerzális power bank?

 

A rövid válasz, hogy szinte mindent. Bővebben kifejtve elmondhatjuk, hogy többféle eszköz töltésére is alkalmas, ami már önmagában hatalmas érv mellette. Egy jó power bankről többször is tudunk tölteni, vagy ugyanazt az eszközt többször, vagy több különböző eszközt – ez csak rajtunk áll. Mivel egészen kisméretű, bárhová könnyen magunkkal vihetjük, nem fog zavarni, és nem foglal fölöslegesen nagy helyet. Ideális segítség hosszú utazások alkalmával, de nyaralásokon, fesztiválokon is hasznát vehetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr57713334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása