Oxy Gain

Hogyan állj át hatékonyan az elektromos cigire?

2015. július 19. - whdvic

Az elektromos cigarettára való áttérés nem könnyű dolog. Már önmagában az elhatározás nagyon fontos lépés, azonban még nem elég ahhoz, hogy sikerüljön is. Aki régóta dohányzik, jó eséllyel a gondolattól is ideges lesz, hogy le kell mondania a megszokott cigiadagról, és ezen az sem segít, hogy szívhat helyette mást – mert az nem olyan. Pedig lehet olyan!

Az elektromos cigaretták már egyre jobbak, egyre inkább megadják a valódi dohányzás élményét. Persze ahhoz, hogy ez valóban így legyen, nagyon fontos, hogy jól válasszuk ki az e-cigarettát. Minél inkább sikerül elsőre megtalálni azt, amit keresünk, annál zökkenőmentesebb lesz az átállás, azonban az akaraterőre természetesen így is szükség lesz.

 

shutterstock_214832272.jpg

 

Mire kell figyelni a választáskor?

 

  • Az e-cigi teljesítményére. Ezt annak függvényében válasszuk meg, hogy mennyire voltunk erős dohányosok. Minél többet cigiztünk, és minél erősebb cigarettát szívtunk, annál nagyobb teljesítményű e-cigire lesz szükség. A gyengébbek hamarabb lemerülnek, így gyakori használat mellett könnyen kerülhetünk kellemetlen helyzetbe, ezért kell a nagyobb teljesítmény.

  • Nikotinos vagy sem? Aki erős dohányos volt, az szinte biztos, hogy nem fog tudni egyik pillanatról a másikra lemondani a nikotinról. Szerencsére nem is kell, az e-cigikhez ugyanis kapható nikotintartalmú e-liquid is, így fokozatosan is megtörténhet az átállás. Igaz, ebben ugyanúgy van nikotin, az egyéb káros anyagoktól viszont megszabadulhatunk ezzel a módszerrel.

  • Ízesítettet is lehet kapni. Sokan nem értenek egyet azzal, hogy jó, hogy lehet kapni ízesített e-cigarettát, pedig ez a tény is sokakat győz meg arról, hogy a dohányzás kevésbé egészségtelen fajtáját válasszák. Ha korábban ízesített cigit szívtunk, jól tesszük, ha olyan e-liquidet is választunk, így hasonló lesz az ízvilág, ami nagyban megkönnyíti az átállást.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr847637376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása