Oxy Gain

Mivel töltsd az e-cigarettádat?

2015. június 06. - whdvic

A címben szereplő kérdés elsőre talán furcsának tűnhet, hiszen egyértelmű, hogy az e-cigit mindig a saját töltőjével töltjük. Na de töltőből is többféle létezik, kifejezetten azért, hogy megkönnyítsék a felhasználók életét. Nem kell nagy ördöngösségekre gondolni, csupán arra, hogy van sima adapteres töltő, amit használhatunk otthon, vagy akár a munkahelyünkön is. Létezik emellett USB-s változat, amivel számítógépről tölthetjük az elektromos cigit, és van autós e-cigi töltő is azoknak, akik gyakran vannak úton. De melyiket érdemes választani, melyik éri meg leginkább?

Kinek jó az USB-s töltő?

 

Elsősorban azoknak, akik sok időt töltenek a számítógép előtt. Ha tehát például irodában dolgozol, ideális megoldás lehet számodra, de akkor is, ha otthon gyakran ülsz a gép elé. Az USB-s töltő nagy előnye, hogy konnektort nem foglalunk el vele, hiszen a gépbe kell bedugni, sőt, akkor is töltheted az e-cigidet például laptopról, ha mondjuk éppen úton vagy, vagy egy olyan helyen, ahol nincs konnektor a közeledben. Mindezek miatt nagyon praktikus lehet azoknak, akik nem egy helyen töltik munkaidejüket.

 

shutterstock_141751153.jpg

 

Autós töltő az úton lévőknek

 

Ha a munkád miatt gyakran kell úton lenned, sokat autózol, az autós töltő kiváló választás lehet a számodra. Ennek segítségével bárhol vagy is, könnyen feltöltheted elektromos cigarettádat menet közben, így nem fordulhat elő, hogy indulás után jut eszedbe, hogy az bizony le van merülve, és emiatt egész nap nem tudsz „rágyújtani”. Ha el is felejtetted otthon feltölteni az akksit, ezt megteheted az autóban is, útközben.

 

Adapter otthonra

 

Ha sok időt töltesz otthon, esetleg tudod magadról, hogy nem felejted el indulás előtt feltölteni az e-cigidet, a sima adapter is tökéletes választás lehet számodra. Közvetlenül a konnektorba dugva gyorsan feltöltheted vele az e-cigarettát. Ha biztosra akarsz menni, ebből is tarts magadnál egyet akkor is, ha elmész otthonról, hogy bárhol tudj tölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr37514402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása