Oxy Gain

Különleges ízek elektromos cigivel is!

2015. április 07. - whdvic

Egyre több olyan cigaretta kerül piacra, melyek különleges ízesítésűek. Ezeket általában a nők szokták szeretni, azonban a férfiak között is vannak, akik szívesen fogyasztják őket. Erre az igényre válaszként az elektromos cigaretták piacán is megjelentek a különleges, ízesített darabok, így könnyítve meg azok leszokását, akik a „finom” cigit részesítik előnyben.

Jó-e az ízesített cigaretta?

shutterstock_219252790_kicsi.jpg

Sokak szerint nem, mert ezekre könnyebb rászokni, mint a hagyományos cigire, hiszen némelyik kifejezetten finom. Szóba is került már többször is ezek betiltása, pontosan azért, mert még jobban dohányzásra ösztönzik az embereket. Jelenleg azonban forgalomban vannak, ráadásul gombamód szaporodik a számuk, egyre merészebb ízekkel kísérleteznek a gyártók. Nekik persze az az érdekük, hogy minél több ember cigarettázzon, így minél több ízt igyekeznek piacra dobni.

Elektromos cigarettából is kapható

Mivel sokan fogyasztják az ízesített cigiket, természetes, hogy az elektromos cigaretták gyártói is felfigyeltek erre, és piacra dobták az ízesített cigik elektromos változatát. Ha jobban belegondolunk, szükség is volt erre a lépésre, hiszen aki azért szívja ezeket a termékeket, mert finomabbak, mint a hagyományos, az elektromos cigiből sem fogja beérni a „natúr” változattal. Ezek a termékek tehát azoknak jelentenek segítséget a dohányzással való felhagyásban, akik a hagyományos cigiből is az ízesített változatot szívták.

Milyen ízű cigik kaphatók?

Ez teljesen változó. Mint ahogy hagyományos cigarettából is számos különböző ízű érhető el, úgy e-cigiből is. Szerepel a kínálatban például mentolos, ez az egyik alap. Kapható ezen kívül többféle gyümölcsös íz, mint például az epres, almás, dinnyés, banános, málnás, szőlős. Mindezek mellett azonban egyre inkább elérhetők igazi „ínyencségek” is ezen a téren, így például a kókuszos, csokis, kávés, mogyorós, karamellás, vaníliás vagy éppen forralt bor ízű e-cigi. A választás a fogyasztókon múlik, ekkora kínálatból garantáltan mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr797346810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása