Oxy Gain

Elektromos cigi karácsonyra

2015. december 07. - whdvic

 

A karácsony közeledtével sokan vagyunk bajban, mert nem könnyű kitalálni, hogy a szeretteink mire is vágynak igazán.  Sajnos nincs egy egyetemes válasz arra a kérdésre, hogy milyen ajándéknak fog biztosan örülni a kiszemelt. Ahhoz, hogy eltaláljuk a legtökéletesebb ajándékot, ismernünk kell a másik felet, tudnunk kell, hogy milyen szokásai, hobbijai, vágyai vannak. Nem tudjuk megmondani, hogy melyik szerettednek mit vegyél, de arra van egy tippünk, hogy a régóta dohányzó, de leszokni akaró családtagot vagy barátot mivel lepd meg: egy egészségesebb alternatívával, ami segít elérni a célját!

48362647_m.jpg

Az egészség a legnagyobb ajándék

Gondolj bele egy pillanatra, hogy egy elektromos cigarettával mit is ajándékozol tulajdonképpen: lehetőséget arra, hogy a másik fél akár évekkel meghosszabbítsa az életét. Mind tisztában vagyunk vele, hogy a dohányzás mennyire káros hatással van az emberi szervezetre. Ennek ellenére nagyon sok ember él ezzel a káros szenvedéllyel, és meglepő módon elég nagy részük próbálna leszokni, de nem tud, erősebb a függőség. Aki régóta függő, ráadásul súlyosabb szinten, annak valószínűleg nem fog menni csak úgy a leszokás, segítségre lesz szüksége. Az elektromos cigarettával elkerülhető a szenvedés, hiszen az érzés, a mozdulat továbbra is megvan, de már nem mérgező formában. Eleinte választható nikotinos e-liquid, de ezt fokozatosan el lehet hagyni.

 

Miért jobb ez?

Igaz, hogy a dohányos ilyenkor tulajdonképpen csak egy másik eszközön éli ki a függőségét, de ez mégis ezerszer jobb, mivel nem mérgezi magát tovább. Az elektromos cigaretta emellett nem büdös, és nem hagy látható nyomokat, mint például a fogak vagy az ujjak sárgasága. Jó eséllyel másokat sem zavarunk az e-cigivel, habár illik betartani bizonyos szabályokat a használata során. Ha egy jó minőségű, minden szempontból megfelelő e-cigit választasz a kiszemelt családtagnak vagy barátnak, nem fog számára gondot okozni az átállás. Ehhez azonban tudnod kell, hogy milyen cigit szív, mennyit, és milyen erőset, mert csak így tudod kiválasztani a számára legmegfelelőbb e-cigit.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr948146080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása