Oxy Gain

Milyen a jó e-cigi?

2015. október 22. - whdvic

 

Aki próbált már elektromos cigarettát vásárolni, az tudja, hogy elég széles skálán mozog a kínálat ezekből az eszközökből. Ez főként azért van, mert a hagyományos cigarettából is nagyon sokféle van, és ahhoz, hogy az e-cigi komoly versenytársa lehessen, követni kell az igényeket. A nagy kínálat azonban igen nehézkessé tudja tenni a választást azok számára, akik még nem igazán jártasak az elektromos cigaretták világában. Nehéz kitalálni, hogy vajon melyik e-cigi lenne a leginkább megfelelő számunkra, de néhány szempontot figyelembe véve nem is olyan nehéz.

shutterstock_203921407.jpg

Mire figyeljünk, amikor e-cigit választunk?

Mindenképpen ahhoz igazodjunk, hogy milyenek voltak az eddigi dohányzási szokásaink, ugyanis csak így lehet biztosítani a sikeres átállást. Ha erős cigarettát szívtunk, nagy teljesítményű e-cigit érdemes választani, ha pedig sokat bagóztunk, olyan kell, aminek sokáig bírja az akksija. Figyeljünk az ízre is: e-cigiből is kapható ízesített, ha ilyen cigarettát szívtunk, e-cigiből is ilyet válasszunk!

Adjunk a minőségre! Sajnos, mint minden területen, az e-cigik között is megjelentek a gagyik, amiket elég nehéz kiszűrni, de persze nem lehetetlen. Figyeljünk arra, hogy elismert gyártótól vásároljunk, normális üzletekben, semmiképpen se aluljárókban, vagy zsúfolt kis üzletecskékben, ahol jóformán minden kapható. Ezek az utánzatok meg sem közelítik azt az élményt, amit egy minőségi e-cigi nyújthat.

Figyeljük, hogy meddig tart a garancia! A garancia időtartama nagyon jól mutatja, hogy maga a gyártó mennyire tartja minőséginek a termékét, hiszen senki nem vállal garanciát hosszabb távra olyasmire, amiről tudja, hogy silány. Ezt a tényt kihasználva hamar rájöhetünk, milyen e-cigit érdemes megvenni.

Gondoljuk át, hogy mennyire tudunk majd a későbbiekben e-liquidet, esetleg alkatrészt vásárolni az e-ciginkhez! Mindenképpen olyan mellett tegyük le a voksunkat, amihez nem okoz majd gondot a tartozékok beszerzése, mert legalább e-liquidre mindenképpen szükségünk lesz a későbbiekben!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr757961986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása