Oxy Gain

5 hiba, amit elkövethetsz az e-cigi vásárlásakor

2015. július 14. - whdvic

 

Amikor elektromos cigarettát vásárolunk, fontos, hogy kellő körültekintéssel tegyük, mert csak így adhatjuk meg magunknak a legjobb esélyt a leszokásra. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen az e-cigi, amit szívunk. Mint mindenből, sajnos ebből is megjelentek a rosszabb minőségű, olcsóbb darabok. Az alacsony ár persze csábító lehet, de nem mindig takar jó minőséget, és fordítva is igaz: amit drágán adnak, nem biztos, hogy azért drága, mert annyira jó. Rengeteg egyéb szempontot figyelembe kell venni, ha nem akarjuk, hogy az elektromos cigarettánk kidobott pénz legyen.

Milyen hibákat is lehet elkövetni a vásárláskor?

 

Nem ellenőrzött helyről szerezzük be az e-cigit. Nagyon fontos, hogy olyan helyről, olyan gyártótól szerezzük be az elektromos cigarettát, aminek jó neve van a piacon és megbízható. Ebből ugyanis már lehet következtetni a minőségre, hiszen nem véletlenül szereznek egyes márkák hírnevet, mások pedig nem. Az ismeretlen e-cigik általában nem számítanak jó választásnak.

shutterstock_148813010.jpg

A külsőre megyünk. Egyesek számára kissé talán hihetetlennek tűnhet, de igaz: vannak emberek akiknek fontos, hogy néz ki az e-cigijük, olyannyira, hogy ezt a szempontot képesek bármi elé helyezni. Nem jó ötlet ránézésre választani, mindig tájékozódjunk arról, hogy mit tud a készülék.

Nem hangoljuk össze a teljesítményt az igényeinkkel. Amikor e-cigit veszünk, a legfontosabb, amit át kell gondolni, hogy mennyit dohányoztunk, ugyanis ez alapján kell kiválasztani, hogy milyen teljesítményű e-cigire van szükség. Erős dohányosoknak erősebb e-cigi kell.

Csak az árat nézzük. Könnyen beleszaladhatunk így abba, hogy alacsony áron veszünk egy gyengébb minőségű e-cigit, de akár az ellenkezőjébe is: olyan is van, hogy magas árral próbálják takarni a silány minőséget.

Nem tájékozódunk. Ez a leggyakoribb hiba: sokan azt hiszik, csak vesznek valamilyen e-cigit és kész, aztán csalódnak. Tájékozódjunk, hogy el tudjuk dönteni, melyik a legmegfelelőbb számunkra, így biztos kielégíti majd e-cigink az igényeinket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr397627886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása