Oxy Gain

Hogyan legyél biztos az e-cigi minőségében?

2015. június 28. - whdvic

Mint mindenből, az e-cigarettából is nagyon fontos, hogy minőségit válasszunk, ha tényleg azt az élményt szeretnénk megkapni, amit a hagyományos cigarettával. Millió helyen találkozhatunk e-cigarettával, sokszor már 2-3 ezer forintos áron, gyakorlatilag bárhol beszerezhetjük. De vajon ez jó?

Sajnos, mint minden területen, az elektromos cigaretták között is elszaporodtak a silány minőségű, röviden szólva gagyi termékek, amikor egyes gyártók elkezdték felismerni, hogy ez voltaképpen egy elég jó üzlet, mert sokan szeretnének úgy dohányozni, hogy az egészségüket közben nem károsítják. Joggal gondolhatnánk, hogy ember legyen a talpán, aki ezek után képes eldönteni, hogy melyik e-cigi minőségi, és melyik nem. Pedig ez nem lehetetlen, csak tudni kell, mire figyeljünk.

 

Mi az, ami rossz minőségre utal?

 

  • A túlzott olcsóság. Ez szinte mindenről elmondható, az e-cigivel sincs másképp. Nem az a baj, ha valami le van akciózva, ahogy az sem, ha éppenséggel nem a legdrágábbat vesszük meg valamiből. Ha azonban azt tapasztaljuk, hogy egy e-cigi lényegesen olcsóbb, mint az általános ár, az legyen gyanús! 2000 forintért például sehol nem fogunk minőségi e-cigit kapni, ez borítékolható!


    shutterstock_266405093.jpg

  • Nem mindegy, hol vesszük! Aki járt már például Budapesten, láthatta, hogy az aluljárókban egymást érik a trafikok, kisebb üzletek, ahol gyakorlatilag mindent lehet kapni. Sokszor e-cigit is. Na, ezek azok, amik szinte biztos, hogy nem a minőségi kategóriából kerültek ki. E-cigit mindig megbízható helyen, megbízható gyártótól vásároljunk, soha nem utcai, vagy éppen aluljárós árusoktól! Van olyan partnerünk, aki metró aluljáróban árulja a termékeinket. Ennél a résznél inkább azt kellene írni, hogy az adott üzlet honnan szerzi be a terméket. Mi közvetlenül a gyártótól.

  • Nincs garancia. Ez egy igencsak árulkodó jel: azt mutatja, hogy a forgalmazó se nagyon hisz a termék minőségében. Jó minőségű termékre mindig jár a garancia, ezért nyugodtan gyanakodhatunk, ha az e-cigire nem akarnak adni.

  • Ránézésre is meg lehet mondani! A nagyon rossz minőségű e-cigiken már ránézésre is látszik, hogy nem éppen felső kategóriás termékek: nem illeszkednek jól az alkatrészek, kívülről is gagyi hatás kelt. Ilyet semmiképpen ne vegyünk meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr997571794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása