Oxy Gain

Tedd egyedivé az e-cigidet!

2015. június 10. - whdvic

Talán némileg furcsán hangzik annak lehetősége, hogy egy elektromos cigarettát egyedivé, személyre szabottá tegyünk, pedig ez igenis lehetséges. A gyártók jól tudják, hogy az embereknek igen komoly igényük van manapság arra, hogy egyedivé varázsolják a tárgyaikat – miért lenne ez alól kivétel az e-cigi? Ehhez az igényhez alkalmazkodva fejlesztettek ki egy csomó olyan kiegészítőt, melyek segítenek abban, hogy teljesen személyre szabott e-cigarettánk lehessen. De mik is ezek pontosan?

Különböző színben kapható

 

Az egyediség felé az első lépés az e-cigik terén, hogy különböző színekben kaphatók. Vehetünk nőies rózsaszínt, férfias kéket, gyakorlatilag bármilyen színűt, sőt, a szipkát is cserélgethetjük akár szín szerint is. Ezt összehangolhatjuk akár az öltözékünkkel is, hogy mindig stílusosak maradjunk.

 

shutterstock_85110274.jpg

 

Sokféle tok

 

Az e-cigihez vásárolhatunk tokot, ami azon túl, hogy mutatós, praktikus is. Ha csak bedobjuk az e-ciginket a táskába, egyrészt koszos lesz, másrészt eltörhet, egy tokban azonban biztonságban van. A tokok pedig rengeteg mintával kaphatók, így teljesen kizárt, hogy ne találjuk meg azt, ami a legjobban passzol hozzánk.

 

Nyakpántok

 

Ha nem szeretnénk az e-cigit elpakolni a kezünk ügyéből, tok helyett érdemes nyakpántot választani. A nyakpántok különböző színekben kaphatók, és a tokokhoz hasonlóan különböző mintákkal, így garantáltan találunk olyat, ami megfelel az ízlésünknek.

 

Matrica az akksira

 

Vásárolhatunk különböző matricákat is, amiket az elektromos cigaretta akkumulátorára lehet ragasztani, így téve egyedivé az e-cigi külsejét. A matricák bármit ábrázolhatnak, lehet szolid virágmintás, aranyos állatkás, vicces vagy éppen agresszív – bármi, ami tükrözi a személyiségünket. A matricák persze cserélgethetők, így ha meguntuk a meglévőt, könnyen válthatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr587530438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása