Oxy Gain

Te tudod, hogyan kell elektromos cigizni?

2016. január 13. - whdvic

Az elektromos cigarettával kapcsolatban sokan panaszkodnak, hogy az élmény meg sem közelíti a valódi dohányzást. Legtöbben az e-cigit okolják ezért, és elkönyvelik, hogy „nem jó semmire”, holott lehet, hogy a hiba nem az e-cigiben, hanem a használójában van. Az elektromos cigaretta használata ugyanis némileg különbözik a normál dohányzástól, ezt érdemes szem előtt tartani, ha ugyanazt az élményt akarjuk. Te tudod, hogyan kell e-cigizni?

 

Lassan és hosszan szívjuk az e-cigarettát

 

21051624_l.jpg

 

Az első hiba, amit a dohányosok elkövetnek, mikor elektromos cigivel próbálkoznak, hogy ugyanúgy kisebb slukkokat szívnak bele gyorsan, mint a hagyományos cigarettába. Így valóban nem lesz ugyanaz az élmény. Az e-cigiről nem árt, ha tudjuk, hogy akkor érünk el hasonló hatást a „füst” mennyiségének és hőmérsékletének tekintetében, ha hosszan és mélyen szívjuk.

 

A másik ok, amiért nem a legjobb ötlet a sok kicsi slukk, az az, hogy nincs túl jó hatással az elektromos cigaretta működésére. Ha tehát igazi élményt akarunk, és törekszünk arra, hogy az elektromos cigaretta sokáig szolgáljon, hosszú és mély szippantásokkal szívjuk.

 

Kerüljük a túl gyakori használatot

 

Sokaknak igen erős a csábítás, hogy ha már elektromos cigi, folyamatosan szívják, akár órákon keresztül, holott a valódi cigarettából nem szívnak ennyit. Nos, az elektromos cigiből sem igazán ajánlatos ennyit „fogyasztani”.

 

Egyrészt azért, mert ez nem igazán segíti a leszokást, sőt, még gyakrabban igényelhetjük a mozdulatot. Másrészt, ha nem hagyjuk pihenni néha az elektromos cigarettát, hamar felmondhatja a szolgálatot. Egy normál cigarettázás 10-15 slukknál nem tart tovább. Ezt tartsuk szem előtt az e-cigi használatakor is, és két cigizés között hagyjunk 20, de inkább 30 percnyi szünetet, ezzel jelentősen növelhetjük az e-cigi élettartamát.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr298267976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása