Oxy Gain

Mit tartalmaz egy e-cigi kezdőcsomag?

2015. június 25. - whdvic

Amikor úgy döntünk, hogy átváltunk elektromos cigarettára, és elkezdünk keresgélni, hirtelen úgy érezhetjük, hogy teljesen elvesztünk. Ennek az az oka, hogy rengetegféle e-cigaretta közül lehet választani, és aki nem jártas ezen a területen, könnyen zavarba jöhet a hatalmas kínálat láttán. Szerencsére azonban lehet találkozni kifejezetten kezdőknek összeállított készletekkel, amik segítenek az elindulásban. Később, ha már jobban kiismerjük magunkat az e-cigaretták világában, és jobban fel tudjuk mérni az igényeinket ezen a téren, akár válthatunk is, de első körben érdemes egy ilyen készlettel kezdeni, ugyanis ebben minden benne van, amire szükségünk lehet a váltáskor.

 

Mit is tartalmaz pontosan egy kezdő csomag?

 

  • Magát az e-cigit, természetesen. Itt azért át kell gondolnunk, hogy milyen igényeink vannak pontosan, és mi a legkedvezőbb számunkra. Lehet kapni olyan kezdő csomagot, amiben a hagyományos cigire hasonlító külsejű e-cigi van, de olyan is akad, amelyben színesek – döntsük el magunk, melyik ideális számunkra!

    shutterstock_128782532.jpg

  • Az e-cigi töltőjét. Enélkül ugyebár nem tudjuk feltölteni az e-cigi akkumulátorát, ezért alapvető tartozéka a csomagnak. Ezek általában sima, konnektorba dugható töltők, de egyes készletekhez USB-s töltőt is adnak, esetleg olyat, ami a kettő kombinációja. A töltők usb-s töltők, de kell hozzá hálózati adapter. Vagy számítógépen is tudja tölteni. Javasoljuk a hálózati adapter beszerzését.

  • Ajándék e-liquidet. Mindegyik készlethez adunk folyadékot. általában legalább egy ajándék e-liquidet szoktak tenni a csomagba, amivel az első utántöltés is megoldható, egyúttal kipróbálható, hogy milyen ízű az adott e-liquid.

  • Opcionális tartozékok. Ezek már nem tartoznak szoros értelemben az alapcsomaghoz, de előfordulhat, hogy olyan készletet találunk, amihez járnak bizonyos kiegészítők. Létezik például olyan kezdőkészlet, amit tokban adnak, így egyből lesz tartója is az e-cigarettánknak. Természetesen bármilyen tartozék vásárolható később a kezdőcsomagos az e-cigihez is, amire csak szükségünk van, így kedvünkre válogathatunk a nyakpántok, matricák, egyéb tartozékok közül.

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr717571732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása