Oxy Gain

Mit tehetsz, hogy az e-cigid sokáig működjön?

2015. május 14. - whdvic

Egy elektromos cigaretta – ha jó minőségű – nem tartozik éppenséggel az olcsó mulatságok közé, a silány minőségű, alacsony árú termékekkel azonban nem érdemes beérni, mert nem érik el a kívánt hatást. Ha már beruházunk egy elektromos cigibe, egyértelmű, hogy szeretnénk, ha az minél tovább működne a megfelelő szinten. Ezért pedig magunk is sokat tehetünk: amellett, hogy fontos, milyen minőségű e-cigit vásárolunk, az is lényeges, hogy ne hanyagoljuk el az elektromos cigarettánkat, tegyünk meg minden tőlünk telhetőt azért, hogy hosszú legyen az élettartama. De mi is múlhat rajtunk ezen a téren?

  1. Szívjuk jól az e-cigit. Ez a mondat furcsán hangzik, elismerjük, de tényleg fontos, hogy tudjuk, hogyan kell szívni az e-cigit. Ez ugyanis kicsit másképp működik, mint a hagyományos cigaretta. Ne gyakran szívjunk apró slukkokat, hanem ritkábban, lassan, nagyobbakat. Két slukk között várjunk 10-15 másodpercet. Így az ízélmény is jobb lesz, és az e-cigi is tovább bírja majd a gyűrődést.

    shutterstock_136534772.jpg
  2. Hagyjuk eleget pihenni. Míg a hagyományos cigi esetében akár kétpercenként is rágyújthatunk, az e-ciginél várni kell legalább olyan 20 percet, mielőtt ismét „rágyújtunk”. Ez nagyon fontos a megfelelő működés szempontjából, ne terheljük túl az e-cigit, hagyjuk kicsit pihenni két használat között.

  3. Tartsuk tisztán! Időnként szereljük szét az e-cigit (mondjuk a porlasztó cseréje alkalmával), és az egyes alkatrészeket alaposan töröljük át, tisztítsuk meg. Szinte mindenre igaz, hogy a legnagyobb ellensége a kosz, az elhanyagoltság, így az e-cigire is. Ha ezt időnként eltüntetjük, jelentősen növelhetjük az élettartamát.

  4. Ne hagyjuk beszáradni a folyadékot! Nem tesz jót az elektromos ciginknek, ha hagyjuk, hogy a folyadék beszáradjon/elpárologjon. Ha egy ideig nem akarjuk használni, inkább szedjük ki a porlasztót.

  5. Figyeljünk arra, hogy mennyi folyadék van benne! A nagyon kevés folyadék miatt is károsodhat az e-cigi, ne hagyjuk, hogy nagyon lecsökkenjen a folyadék szintje!


A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr627455566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

László Junger 2017.09.22. 16:23:59

Ha e cigivel keztünk volna,szerintem a hagyományos már nem kéne.
süti beállítások módosítása