Oxy Gain

„Csináld magad” e-cigi

2015. december 09. - whdvic

 

Rengetegféle elektromos cigarettát lehet ma már találni, ennek ellenére vannak emberek, akik ezen a téren sem érik be azzal, ami rendelkezésükre áll. Számukra tűnhet vonzó lehetőségnek a „csináld magad” e-cigi, aminek a lényege az lenne, hogy a saját igényeink szerint, magunk állítunk össze a különböző alkatrészekből egy teljesen testreszabott elektromos cigarettát. Tényleg nagyon jól hangzik, ennek ellenére nem biztos, hogy érdemes nekiállni. A lehetőség adott, hiszen az alkatrészeket be lehet szerezni, de nem biztos, hogy érdemes ezzel kísérletezni, legalábbis akkor nem, ha nem rendelkezünk némi ismeretekkel az elektromos cigaretták terén, mert könnyen rosszul járhatunk. Aki biztosra akar menni, maradjon inkább a komplett készleteknél!

17651104_m.jpg

Mit lehet elrontani?

Ha szakértelem nem is, alapos tájékozódás és utánajárás mindenképpen szükséges, mielőtt arra adnád a fejed, hogy magadnak csinálsz e-cigit vagy e-liquidet. Szükség van megfelelő alapanyagokra, felszerelésre és persze higiéniára is, ebből már látható, hogy nem lehet csak úgy beleugrani az e-cigi otthoni gyártásába. Ezeken felül nem árt, ha ismerjük az egyes anyagokat, és tudjuk, hogy fognak viselkedni. Szembesülhetünk például olyan problémával, hogy egyes összetevők oldhatják, vagy repedést okozhatnak a polikarbonát, műanyag, akril anyagokon, ezekkel nem árt, ha tisztában vagyunk, mielőtt elkezdünk össze-vissza kotyvasztani. Ilyenkor fém burkolatú tankra van szükség, de ha ezt nem tudjuk, érhetnek kellemetlen meglepetések.

 

Enélkül is lehet egyedi

Persze nagyon jól hangzik, hogy gyártottunk egy egyedi e-cigit, de ha nem értünk a témához, ennyire inkább ne akarjunk egyedit. Számos eszköz, kiegészítő segít abban, hogy egy kicsit személyre szabjuk az elektromos cigarettánkat, ha nem szeretnénk egy szabványt használni, nem fontos, hogy az egészet magunknak rakjuk össze. Rengeteg különböző ízvilágú, formájú, méretű és teljesítményű elektromos cigaretta kapható, szinte kizárt, hogy ezek között ne találjunk egy olyat, ami teljes mértékben megfelel az ízlésünknek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oxygain.blog.hu/api/trackback/id/tr468151302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása